Tyck till!
IMG_1467

På kreativ promenad i skogen

Denna vecka inleddes med en lugn måndag i pappaledighetens tecken. Efter att i helgen ha varit inne på jobbet och hälsat på under de första julborden, så var det dags för lite reflektionstid. I min barndoms skog Judarskogen, med vackra Judarnsjön i mitten, lät jag tankarna vandra iväg. Det är nedräkning på allvar nu. Snart står jag i bland grytorna igen, samtidigt som junior gör sina första dagar på dagis.
Under höstens alla promenader så har målet visserligen varit att vara här och nu, men självklart har matidéer dykt upp i skallen. Vad ska vi göra bättre, annorlunda och roligare i vår? Det är givetvis inget jag avslöjar…här och nu.
Medan sonen sov i vagnen, så passade jag på att mumsa i mig en rostbiffsfurioso inköpt på Gateaux vid Ängbyplan. Den satt fint tillsammans med god fruktsmoothie inköpt på samma ställe (jag tänkte skriva “med en mogen Bordeaux”, men jag vill inte ljuga). Efter lunchpausen som skedde på en bänk framför den blanka sjön, så fortsatte promenaden och tankarna.
Julen närmar sig och ute på Gällöfsta så är det några som är oerhört förtjänta av lite julledigt…ni vet vilka ni är.

En grym helg önskar jag er!
Hemmapappan

 

Lämna kommentar

DEVELOPERS COMMENTS PLUGIN fakir.name

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.