Veckans konferenslunchmeny Kungsängen

Till dagens lunch serveras via buffé ett stort urval av sallader, grönsaker, ostar, hembakat bröd
samt dagens vegetariska soppa.

Vecka 48

 

Måndag: Fläskschnitzel, serveras med aromsmör, rödvinssky och stekt potatis

Tisdag: Coq au vin, serveras med ris och timjankräm

Onsdag: Kökets köttfärslimpa, serveras med kokt potatis, lingon, gräddsås och pressgurka

Torsdag: Halstrad lax, serveras med rostade medelhavsgrönsaker, tsatsiki och rucola, samt rostad potatis

Fredag: varmt och kallt av säsongens förädlade gröna, serveras som buffé
“Vi fokuserar på ditt välmående och din inre balans, med en rejäl nypa tro på en hållbar framtid”

I lunchen ingår lättöl/mineralvatten samt kaffe och kaka. Önskas specialkost kontakta receptionen så hjälper vi till.
Vi hjälper er gärna med vinförslag. Vi reserverar oss för eventuella menyändringar.

Smaklig spis!
Önskar Gällöfstas glada kockar