Tyck till!

Det är något vårlikt i luften idag

IMG_2847

IMG_2845

Det är något vårlikt i luften i dag på mitt kära Gällöfsta. Solen gnistrar i snön och det är inte lika bitande kallt som det var i början av veckan. Ljuset är tillbaka och de mörka månaderna som varit är ett minne blott. Våren nalkas! Det känns som om hela anläggningen fått mer energi. Kanske beror det på de fantastiska gästerna vi har haft i veckan. Fullt hus ifrån i måndags ända fram tills idag fredag. Vi har avverkat grillkväll, filmkväll, whiskeyprovning, fransk herrgårdsbuffé, baconrekord, samt “vanliga” luncher, frukostar och fikapauser både i herrgården och konferensen. Gymt bra jobbat allihopa!
Jobbet blir så mycket enklare med alla kollegor som stöttar varandra:).
Nu är det fredag, men det får bara bli en kort återhämtning i kväll, för i morgon får vi nya gäster.
Lägger upp lite bilder på dagens lunchbuffé, och solen som strömmar in genom fönstrena, och gör att hela herrgården andas värme och ljus.
Det kan nog bli ett glas vin i kväll. Om det är bra, så återkommer jag om det nästa gång.

Trevlig helg! 

IMG_2843

Lämna kommentar

DEVELOPERS COMMENTS PLUGIN fakir.name

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.