Tyck till!
GoodForYou_logo_300x300

Good for you concept 7-11/9

Premiär för  Good for you concept – en intensivkur i egenvård!

Aldrig förr har så många tränat och på så många olika sätt. Aldrig förr har vi heller varit lika sjuka som nu, både mentalt och fysiskt.
Därför lanserar vi nu good for you concept; ett hälso- och träningskonsept skapat för att ge din kropp och ditt sinne en riktig intensivkur i egenvård.

Good for you concept
 är fyra dygns alternativt en veckas intensivkur, borta från vardagen, i Sverige eller utomlands. Här lägger vi fullt fokus på att ge dig den viktiga hälsosamma balansen. Från frukostbordet till kvällsmålet. Från morgonträningen i lugnare tempo till eftermiddagens styrketräning, vandringarna i naturen och de individuella samtalen och behandlingarna.
Njut av ett supereffektivt hälso- och träningsprogram under koncentrerade dagar med teoretisk och praktisk utbildning inom bland annat Body & Mind Performance, vilket vilar på den över 20 år långa samlade teoretiska och praktiska erfarenhet våra experter har inom näringsterapi, kost, naprapati, rörelse, styrketräning, mindfulness, stresshantering och livsstilsförändringar.

Unna dig detta värdefulla avbrott i din hektiska vardag, och vi lovar att du kommer hem igen med livgivande insikt och kraftfulla verktyg så du kan hjälpa dig själv att få mer harmoni, balans och glädje i livet samt en starkare och friskare kropp.

Läs mer om denna härliga intensivkur i egenvård och anmäl dig HÄR!

Varmt välkommen!

Lena Ramn
Founder/vd
good for you concept

Info@goodforyouconcept.se
070-7233033

 

 

 

 

 

 

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.