Tyck till!
Jul-07-196

Jul för företag – Från dörr till julbord

EN JULIG FEST
Ett bra slut blir en bra början och vad kan vara bättre start än att avsluta företagets höst med ett äkta julbord i vår 1700-tals herrgård. Vi lovar att hålla på våra juliga traditioner med 15 sorter sill och inte minst vårt viltbord med den lingon-gravade hjortsadeln som blivit en klassiker. Och den gravade laxen. Och löjromen. Och våra egenkryddade snapsar. Och dessertbordet…

JULBORD
Pris: 620 kr per person . exklusive moms. Se våra julbords datum här >>

FRÅN DÖRR TILL JULBORD
Med Traveller Buss tar vi hela er grupp från dörr till julbord på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hämtar och lämnar er utanför kontoret eller på annan utvald plats.
Pris: efter antal

ETT JULIGT MÖTE
Nu är det dags att boka in årets juligaste möte fyllt med juliga smaker och juliga aktiviteter
Lär er mer om inläggning och kryddning i vår Sill och Snapsskola eller utmana kollegorna i ett  Pepparkaksbygge där  fantasin och kreativiteten kan skapa de mest fantastiska underverk.
 Avrunda arbetsdagen med en värmande bastu med öl och tilltugg innan det är dags för kvällens juliga smaker

Pris 1795 kr per person
Inkl. logi i enkelrum, lunch, för- & eftermiddagskaffe, glögg, 4-rätters middag med juliga smaker eller Gällöfstas anrika julbord de dagar vi serverar julbord.
Frukost på avresedagen.

Alternativ del i dubbelrum med separata sängar pris 1595 kr per person

Välkommen att boka Julig fest och Juliga möten!
Tel 08-58179501 bokning@gallofsta.se
Samtliga priser är exklusive moms.

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.