Tyck till!
Kockduellen

Riktigt välsmakande aktiviteter

Bygg din lag-och magkänsla med någon av våra roliga utmanande och garanterat välsmakande mat och dryckesaktiviteter. Godare sätt att stärka relationer finns inte. Riktigt roligt både för den stora och lilla gruppen!

Kockduellen
En riktig lagtävling – gruppen delas in i fyra lag och varje lag utser 3-5 deltagare som nu ska bilda det duellerande laget. Utifrån en råvarukorg ska nu lagen åstadkomma kockduellens bästa varmrätt. Övriga lagmedlemmar hejar på med glada hejarop och kanske ett och annat kökstips.

Restaurangkampen
En riktig lagtävling för den stora gruppen. Gruppen delas upp i lag och duellerar mot varandra i fyra olika grenar så som kockduellen, blindprovning, servitörsloppet och en gastronomisk promenad. Låt bäste lag vinna!

Bli kock  för en kväll
Under ledning av vårt skickliga och glada kocklag tillagar ni en inspirerande trerätters meny med spännande råvaror och metoder. Ett unikt tillfälle att få tips, råd och kunskaper i den gastronomiska världen. Gör något festligt, lärorikt och vansinnigt roligt tillsammans

Läs mer om våra matlagningsaktiviteter här >>

Och här finner du ännu fler aktiviteter  där ni förenar nöje med nytta>>

 

Välkommen med din bokning >>

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.