Tyck till!
Bång

Kräftkalas på familjen Bångs vis

På 1920-talet ägdes Gällöfsta Herrgård av Lars Gustav Bång, Han var en riktig livsnjutare och ställde till gärna till med kalas  av olika sorter. Familjen Bång gjorde dock alltid saker på sitt sätt. När Albert Engström sa att kräftor gick bäst, ja rentav kräva brännvin, så ville Bång ha riktigt gott öl. Och att bara äta kräftor kunde ju ingen bli mätt på. Så när det var kräftkalas hos Bång fick en av gårdens oxar plikta med sitt liv och traktens ölbryggeri blev genomsökta på sitt bästa malt och humle.

Ingen dum idé alls tycker vi. Både kräftor och oxfiléer av bästa sort finns utanför vår dörr och dessutom växer antalet lokala mikrobryggerier i en rasande takt, så utbudet av lokalproducerat och riktigt gott öl är snart i klass med för 100 år sedan.

Så nu vill vi bjuda dig på Kräftkalas på Familjen Bångs vis. De läckert röda kräftorna, det bästa på oxen och en smakresa bland nya ölsorter från landets små bryggerier. Spännande, annorlunda och definitivt underbart gott!

I paketet ingår;
Ankomstbuffé
Dagens lunch med en härlig salladsbuffé, soppa, bröd med tillbehör, kaffe och kaka
Eftermiddagskaffe med nyttigt och onyttigt
Kräftkalas  på familjen Bångs vis
Logi i enkelrum och stärkande frukostbuffé
Pris från 2295 kr per person

Välkommen med din bokning >>

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.