Tyck till!
altare2

Träningsweekend: Yoga & funktionell styrketräning 14-15/10 är nu FULLBOKAD!

Det bästa av två världar – Yoga/Meditation och Funktionell Stabilitet/Styrketräning.

Välkommen till en inspirerande träningsweekend i skön miljö på Gällöfsta Herrgård.
Här kan du i lugn och ro fokusera på dig själv, ditt inre, ditt mentala och fysiska mående. Ett tillfälle för både nybörjare och mer erfarna att träna, bara vara och må bra.

Lär dig mer om din kropp, dig själv och din träning.
Under helgen varvar vi Yoga/meditation med funktionell stabilitet och styrketräning på ett lättillgängligt och roligt sätt. Helgen innehåller förutom träning även föreläsningar, motivation och kunskap att ta med dig hem.

Helgen genomförs i samarbete med vår yogalärare, Susanne Hörder Lindskog, Certifierad livsyogalärare, lärare och terapeut i medicinsk yoga. Susanne har undervisat yoga i mer än 14 år. Och här hos oss på Gällöfsta sedan 2015 med yogaweekend som är populära och välbesökta. Hennes undervisning kännetecknas av stabilitet, acceptans och inspirerande vardagsvisdom. Susanne medverkar också på Livsyogalärarutbildningen. Läs mer om Susanne här >>

Den här helgen i samverkan med Hans ”HasseCoach” Arleklint som är Int.Lic. Personlig Tränare, Behandlingsterapeut och Kostrådgivare. Med en filosofi som bygger på ett holistiskt perspektiv blandar han olika tränings- och behandlingstekniker för att du, utifrån dina individuella förutsättningar, ska få en balanserad fysisk hälsa och en kropp som fungerar som en funktionell enhet.
Läs mer om Hasse här >>

Läs mer och Anmäl dig här >>

Så varmt välkommen till en helg i välbefinnandets tecken. En oas av tid att ta hand om dig – Träning/inspiration, välsmakande mat och vacker miljö.

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.