Tyck till!
Budda_blomma

Yoga-weekend: Jag står i min kraft 26-27/8

Det här är en weekend för dig som både vill yoga, men också fördjupa dina kunskaper om yoga, ditt energisystem och din inre kraft. Med inspiration av yoga, meditation och upplevelseföredrag om vårt ”energisystem” söker vi oss fram till vår egen kraft.

I all form av yoga förhåller vi oss till begreppet – Livsenergi, och hur vi kan balansera och vitalisera oss själva. Hur vi kan öka vår medvetenhet och stå mer i vår egen kraft? Energisystemet kan beskrivas som en karta över vårt eget medvetande. Utifrån denna kan vi resa från våra rötter i “jorden”, trygghet till högre nivåer av medvetenhet i “himlen”, insikt. Vanligen talar vi om sju medvetandeplan som man skulle kunna ge huvudrubrikerna trygghet, kreativitet, kraft, kärlek, kommunikation, sinnet/seendet och insikt. Dessa kan präglas av antingen rädsla eller kärlek, omedvetenhet eller medvetenhet. Under helgens yoga/meditationer och övningar lär vi oss tekniker som hjälper oss till medvetenhet, som balanserar och för oss mot kärleken i livet. Yogaformen är Livs-/ kundaliniyoga.

Varmt välkommen  till Yoga-weekend ett perfekt tillfälle att umgås och ta hand om dig själv ett par dagar. Stanna upp och medvetet öva dig i att stilla tankarna och hitta platsen av inre kraft i dig som alltid finns där.

Läs mer och boka din plats här >>

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.