Tyck till!
Budda_blomma

Yoga-weekend 18-19/11

En helg där du får du får möjlighet att i en härlig miljö stanna upp, och medvetet öva dig i att stilla tankarna och hitta platsen av inre lugn som alltid finns. Vi arbetar praktiskt med yoga övningar och meditationer. Ett perfekt tillfälle för både nybörjare och mer erfarna yogautövare att träna yoga, passa på att bara vara och må bra.
Yoga formen är Livs-/ kundaliniyoga som är en lättillgänglig form av yoga som alla kan göra. Mjuka rörelser, andningsövningar och meditationer varvas med avslappning.

Vår yogaledare är Susanne Hörder Lindskog. Certifierad livsyogalärare, lärare och terapeut i medicinsk yoga. Susanne  har utövat och undervisat yoga i  14 år, för företag och privata klasser. Hennes undervisning  kännetecknas av stabilitet, acceptans och inspirerande vardagsvisdom. Susanne medverkar också på Livsyogalärarutbildningen.

Läs mer om programmet för den 18-19/11 och anmäl dig HÄR>>

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.