Tyck till!
Rituals%20logga

Gällöfsta +Rituals = Inspirationsresa och Vip-shopping 31 januari.

Är du mötesbokare av stora och små grupper med behov av mötesplats mitt i city och på landet? Boka då in tisdag den 31 januari!

På en och samma eftermiddag tar vi med dig från Stureplans häftiga puls till det magiska lugnet vid Mälarens strand, strax utanför Kungsängen. På vägen besöker vi vännerna på Rituals där du får frossa i vinterns nyheter med 20 % VIP rabatt.

Program tisdagen den 31 januari 2017
För dig som är nyfiken på vår mötesoas på Biblioteksgatan 29 öppnar vi upp dörrarna kl.14.00 , Vi bjuder på en exklusiv visning tillsammans med något lättare tilltugg.

kl.14.45 går vi över till vännerna på Rituals Moodgallerian, där vi under en timma frossar loss bland alla fantastiska produkter och får 20 % rabatt på hela sortimentet.
kl.16.00 rullar bussen iväg från Stureplan ut mot Kungsängen
Framme på Gällöfsta Konferens i Kungsängen  bjuds vi på en välkomstdrink och visning  av alla våra mötesmöjligheter.
Vid 18.00 serverar vi en smakmeny i herrgården där du får njuta av godsaker som vår kökschef Daniel har komponerat ihop med sitt fantastiska team i köket
Ca 20.00 är du tillbaka i centrala Stockholm igen efter att vår buss har kört dig lugnt och tryggt tillbaka igen.

För dig som bokar en plats före den 10/1 så ingår en rabattcheck som ger dig 50% rabatt på valfri konferenslokal i Kungsängen i vår*
(*vid bokning av helpensionspaket för minst 10 deltagare).

Begränsat antal platser så boka dig och en kollega redan idag. Anmäl dig här!

Varmt välkommen!
Madeleine, Katarina och hela gänget på Gällöfsta Konferens

 


 

 

 

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.