Tyck till!
Rituals%20logga

Gällöfsta City+Rituals = Inspiration, Yoga & Vip-shopping 26 september.

Är du mötesbokare av stora och små grupper, event och mingel med behov av mötesplats mitt i Stockholm City? Boka då in måndag 26 september!

Välkommen till oss på Gällöfsta City för en energifylld eftermiddag. Fylld av inspiration, mingel och ett smakprov på en av våra mest populära aktiviteter Yoga”Energi på ett kick”.
Med ny energi och en skön känsla beger vi oss över till Rituals i MOOD Gallerian för exklusiv VIP-shopping bland höstens alla nyheter.

Program
14.30 Välkommen till Gällöfsta City på Biblioteksgatan 29 för visning, mingel och inspiration

15.00 YOGA – ”Energi på ett kick”,  enklare yogaövningar som mjukar upp, stressar ner och ger ny energi och syre till kroppen med fokus på axlar, nacke och rygg (behöver ej vara ombytt men det är en fördel med mjuka kläder)

Ca.15.45 vi går över till vännerna i Rituals butik i MOOD-Gallerian där vi under en timma frossar loss bland alla fantastiska produkter och får 20 % i VIP-rabatt på hela sortimentet.


Begränsat antal platser så boka din plats redan idag.
Anmäl dig till  HÄR! 

Varmt välkommen!
Madeleine på Gällöfsta Konferens och vännerna på Rituals.

 

 

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.