Tyck till!
Giro di gruppo egen webb

Gällöfsta lanserar konferenscykel för bättre hjärnkapacitet. 

Att sitta still är inte bra, varken för kroppen eller knoppen. Ändå är det just stillasittande som präglar många konferenser. Det vill Gällöfsta Konferens ändra på genom att erbjuda skrivbordscyklar till sina gäster.

– Våra egna medarbetare har provat att byta ut sina kontorsstolar mot skrivbordscyklar från Bike It för att kunna röra på sig samtidigt som de jobbar. Responsen har varit fantastisk och vi kände att även våra gäster skulle kunna ha stor nytta av cyklarna, säger Charlotte Weding-Bode vd på Gällöfsta Konferens.

En del av Healthy Mind Platter
– Vi arbetar intensivt med att forma vårt erbjudande till konferensmarknaden utifrån ett helhetsperspektiv där vårt mentala, fysiska och kreativa välbefinnande är i fokus. Vi litar på att våra hjärnor ska vara på topp under en konferens, men samtidigt glömmer vi bort vad som krävs – och att sitta still är inte vad våra hjärnor behöver.

Därför döper vi om våra skrivbordscyklar till konferenscyklar – en konferensstol med pedaler helt enkelt – och som morot till gästerna startar vi upp en annorlunda cykeltävling: Giro Di Gällöfsta och Giro Di Gruppo.

 

.

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.