Integritetspolicy

 GDPR Policy

Vår policy för hantering av lagring av personuppgifter enligt Eu´s integritets lagstiftning, förkortas GDPR, general data protection regulation.  Genom att använda våra tjänster samtycker du till innehållet i denna policy.

Det skydd som fanns tidigare via PUL  har förstärks via denna lag och det innebär att vi, vid vissa tillfällen kommer behöva fråga er hur vi får lov att hantera era uppgifter, såsom namn, mail, adress, telefonnummer, bokningshistorik mm.
Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter. Ni har även rätt att få tillgång till de uppgifter som vi lagrar, och få information var det lagras.

När du gör en bokning hos oss på Gällöfsta Konferens behöver vi en viss information om dig/er för att kunna hantera och garantera bokningen. Vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Önskar du få erbjudanden och nyhetsbrev anmäla du själv detta, du gör ditt samtycke till oss, och du kan när som avregistrera dig.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter såsom lagen föreskriver.

Vi förbehåller oss rätten att dela dina uppgifter med underleverantör, tex aktivitetsarrangör, när det är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service, eller såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Vi använder informationen för att kunna identifiera dig som boende hos oss och uppgifterna kommer finnas hos våra personuppgiftsbiträden bla  Bookvisit .

Gällöfsta Konferens  sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så fort som möjligt.

BESÖKARIDENTIFIERING – COOKIES OCH LOGGAR

På vår webbplats används ”cookies”. ”Cookies” är små textfiler som lagras på besökarens dator och som bland annat sparar personliga inställningar och gör det möjligt att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Det finns två olika typer av ”cookies”. Den ena är ”Sessions cookies” som används under den tid besökaren är aktiv på webbplatsen. Dessa cookies sparas bara temporärt i besökarens dators arbetsminne och tas automatiskt bort när besökaren stänger sin webbläsare. Den andra är ”Permanent cookies” som används för att tala om för besökaren vad som hänt på webbplatsen sedan denne besökte webbplatsen sist samt för att känna igen återkommande användare och komma ihåg vilka uppgifter som tidigare lämnats.

De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Vill du emellertid inte att cookies skall lagras i din dator kan du ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när den tar emot en cookie. Då kan du själv avgöra om du skall ta emot den eller inte. Observera att om du spärrar cookies kan du komma att inte kunna använda webbplatsen fullt ut.

Gällöfsta Konferens upprättar statistik över antal besök, antal gånger enskilda sidor läses, vilka webbadresser besökarna kommer ifrån och vilka sökmotorer och sökord som används för att komma in på vår webbplats. Syftet är att ge oss en uppfattning om hur vi kan förbättra vår webbplats. Vi samlar alltså in uppgifter om domännamn, webbläsare och operativsystem, tidpunkt då du gick in på vår webbsida och varifrån du eventuellt länkade dig in. Denna information lämnas inte ut till utomstående.

SÄKERHET

Det innebär alltid en risk att lämna ut personuppgifter över Internet. Inga tekniksystem är helt skyddade för intrång. Vi har emellertid vidtagit alla rimliga tekniska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda personuppgifterna mot otillbörlig åtkomst, förändring och förstörelse.

Ansvarig utgivare
Charlotte Bode, VD Gällöfsta Konferens