Tyck till!

Vid bordet

Varje möte ska krönas med goda måltider. Skillnaden mellan ett godkänt möte och en med berömt godkänt kan mycket väl vara maten som serveras. Hos oss på Gällöfsta blir du alltid serverad direkt vid bordet, så väl vid lunch som middag. Det blir trevligast så!

Herrgårdsmatsalen Bång

84 personer

Herrgårdsmatsalen Bång är namngiven efter  Godsägare Lars Gustav Bång som ägde Gällöfsta mellan 1917-1936.
Här serveras morgonens frukostbuffe, dagens lunch och kvällens middag. Ett sinnerligt rum för god mat och gemenskap som ger en kreativ inramning för nytänkande. Att bryta invanda tankemönster kan vara lika gott som att bryta brödet in för kvällssupén – Välkommen till bords!

Matsalen Sofia

20 personer

Herrgårdens näst största matsal för grupper om max 20 personer. Har fått sitt namnet efter Anna Sofia von Fersen som ägde Gällöfsta 1748-1753.

Matsalen Riben

Önskar ni sitta lite mer för er själva eller i chambre séparéé som det heter på franska, erbjuder vi gärna våra två mindre matsalar Rålamb och Riben.

Herrgårdsrummet Rålamb

Rålambska släkten har fått ge namnet till vårt herrgårdsrum Rålamb. Ett  inbjudande vardagsrum som bjuder både på sittning i skönt slitna chesterfieldsoffor eller en middagsbjudning för upp till 12 personer. Släkten Rålamb ägde Gällöfsta mellan 1856-1911

Lounge_Kungsangen_ikon
Kungsängen

Lounge Kungsängen

Mingel och utställningsyta

Lounge Kungsängen

upp till 100 personer

Är platsen med svängrum – här serveras för- och eftermiddagskaffe och lunch om du vill. En perfekt plats för mingel och nätverkande.

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.