Tyck till!

På landet eller mitt i stan

img-03 city

Naturliga konferenser på landet och mitt i city

Naturligt är vårt favoritord. Ordet naturligt rymmer så mycket av det vi tycker om och som vi vill att våra gäster ska uppleva och känna hos oss. Det naturliga löper därför som en röd tråd i det vi gör och du kommer att uppmärka det när du möter oss före, under och efter en konferens, vilken av våra mötesplatser du än väljer.

Det lilla är det stora

När vi upplevt ett bra möte oss människor emellan brukar vi beskriva det som att det ska kännas naturligt. Vår uppgift är att ge dig som konferensgäst möjligheten att fokusera på målet med ditt möte. Vi vet att detaljerna är viktiga därför är det lika självklart för oss att maten serveras i rätt tid som att den ska smaka underbart. När allting funkar, allt känns okomplicerat, enkelt, generöst och självklart – då känns det naturligt. Så ska du känna när du möter oss och när du möts hos oss.

Två naturliga mötesplatser

Varje möte är unikt oavsett om det är ett litet med få personer över dagen, eller större konferens med övernattning. Gällöfsta Konferens kan vara din kompletta konferens- och mötespartner som täcker alla dina behov.

Gällöfsta Konferens är både en anrik herrgård med en modern konferensanlägning i Kungsängen, och en dagkonferensanläggning mitt inne i Stockholm City. En ligger inbäddad i naturens avskildhet och en vid det pulseradne Stureplan. Två helt olika karaktärer av mötesplats som möter olika behov men som ända präglas av samma filosofi; att ge rum åt naturliga möten.

Välkommen till Kungsängen och City!

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.