Tyck till!

Gällöfstagruppen

De bolag som ingår i Gällöfstagruppen har en gemensam utgångspunkt för sin verksamhet – människan – i sin utveckling som individ, som chef och ledare, som en del i en organisation och i möten med andra människor. Gruppens samlade erfarenheter, kompetens och resurser inom ledarutveckling och mänskliga möten gör att vi kan leverera en styrka och kraft till våra uppdragsgivare som är unik på marknaden.

  • 100 av landets mest erfarna ledarskapskonsulter
  • 65 år erfarenhet
  • 2000 människor utvecklas i ledarskap varje år
  • egen mötes- och utbildningsanläggning i Kungsängen
.

Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet.  En mötesplatser med  grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta är ledande inom chefs- och ledarskapsutveckling. Vi arbetar sedan 1971 brett med ledarskapets ”mjuka” frågor och vi är världens största anordnare av UGL- Utveckling av Grupp och Ledare. Vår devis är att ledarskap är individuellt och unikt, i ständig utveckling och därför blir ledarskap heller aldrig färdigt.

www.gallofsta.se

 

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.