Tyck till!

Träningsweekend: Yoga & Styrka 27-28 januari 2018

Träningsweekend – du får det bästa av två världar, Yoga/Meditation & Funktionell Stabilitet/Styrketräning!

Välkommen till en inspirerande träningsweekend i skön miljö på Gällöfsta Herrgård. Här kan du i lugn och ro fokusera på dig själv, ditt inre, ditt mentala och fysiska mående. Ett tillfälle för både nybörjare och mer erfarna att träna, bara vara och må bra.

Lär dig mer om din kropp, dig själv och din träning. Under helgen varvar vi Yoga/meditation med funktionell stabilitet och styrketräning på ett lättillgängligt och roligt sätt. Helgen innehåller förutom träning även föreläsningar, motivation och kunskap att ta med dig hem.

Vad yoga verkligen bidrar med är att genom enkla (och ibland lite utmanande) övningar ”öppna” upp våra kroppar. Spänningar släpper och träningen gör oss mer närvarande, flexibla och rörliga. Du andas medvetet tillsammans med övningarna samtidigt som du uppmärksammar hur det känns. Det blir som en meditation i rörelse. Det skapar ett närmare förhållande till din kropp och dig själv. Du blir medveten och kan fungera och må bättre. Yogaformen är Livs-/ kundaliniyoga som är en lättillgänglig form av yoga som alla kan göra. Mjuka rörelser, andningsövningar och meditationer varvas med avslappning.

Stabilitet/styrka – Träningen bedrivs funktionellt med kroppen som redskap. Genom att återupptäcka och återställa kroppens naturliga rörelsemönster blir du inte bara mer balanserad och dynamisk. Du känner dig också starkare, förbättrar din fysiska hälsa och motverkar överbelastningar och smärtsymtom.

Helgen genomförs i samarbete med vår yogalärare, Susanne Hörder Lindskog, Certifierad livsyogalärare, lärare och terapeut i medicinsk yoga. Susanne har undervisat yoga i mer än 14 år. Och här hos oss på Gällöfsta sedan 2015 med yogaweekend som är populära och välbesökta. Hennes undervisning kännetecknas av stabilitet, acceptans och inspirerande vardagsvisdom. Susanne medverkar också på Livsyogalärarutbildningen. Läs mer  Susanne här >>

Den här helgen i samverkan med Hans ”HasseCoach” Arleklint som är Int.Lic. Personlig Tränare, Behandlingsterapeut och Kostrådgivare. Med en filosofi som bygger på ett holistiskt perspektiv blandar han olika tränings- och behandlingstekniker för att du, utifrån dina individuella förutsättningar, ska få en balanserad fysisk hälsa och en kropp som fungerar som en funktionell enhet.
Läs mer här om Hasse här >>

Så varmt välkommen till en helg i välbefinnandets tecken. En oas av tid att ta hand om dig – Träning/inspiration, välsmakande mat och vacker miljö.

Tränings- weekend program
Lördag:
från 08.30 Incheckning med hälsosam shot och frukt i vår te/kaffe lounge.
09.30 Introduktion till helgen
10.15-11.30 Träning. Yoga – Andas eller Funktionell stabilitet + Cirkelträning*
12.00 Vegetarisk lunchbuffé,  baserade på det naturliga, som visar hänsyn för vår miljö och omsorg om dina smaklökar.
13.30-14.45 Föreläsning Susanne, Yogans väg till personlig utveckling. Andning och meditation
15.00 Paus och eftermiddagsfika med nyttigt och onyttigt
16.30- 17.45 Träning. Yoga – Andas eller Funktionell stabilitet + Cirkelträning*
18.30 Middag med förrätt, varmrätt och dessert
20.30 Kvällsmeditation. En stilla stund inför sömnen för den som vill.

Söndag:
07.30-08.45 Träning. Yoga – Sinnet eller Funktionell styrka+ Cirkelträning*
07.00-09.30 Frukostbuffé och egen tid för reflektion
10.30-11.45 Träning. Yoga – Sinnet eller Funktionell styrka + Cirkelträning*
12.00 Lunchbuffé med sallader, dagens varmrätt och soppa , bröd och ost.
13.30 – 14.45 Föreläsning  HasseCoach – Balansen mellan kroppens naturliga stabilitet och styrka. Hur påverkar det vår fysiska hälsa, och kan vi på ett enkelt sätt kan hitta tillbaka?
14.45-15.00 Avslutning

* Gruppen delas in i 2 grupper under Yoga/Styrkepassen.
Styrkepasset innehåller 1 del Funktionell Styrka + 1 del Cirkelträning. Här väljer du själv om du vill delta på hel eller del av Styrkepasset.
Det innebär att du har ett yogapass och ett funktionellt styrkepass per dag.

PRIS
*Alla träningspass
Helpension som inkluderar;
*Boende i enkelrum (ett fåtal dubbelrum med separata sängar kan erbjudas)
*Yogite, Juice och frukt vid ankomst
*2 x Dagens lunch
*Eftermiddagskaffe med både onyttigt och nyttigt
*3 rättersmiddag med kvällens förrätt, varmrätt dessert
*Frukostbuffé

Pris: 2600 kr per person.
Bokar du före 20/12 får du 200 kr i Boka-julklapps-rabatt.

Anmäl dig HÄR>> 

Varmt välkommen!
Susanne Hörner Lindskog och Gällöfsta Herrgård

Observera att anmälan är bindande och betalas i samband med bokning . Kan endast  överlåtas till annan person.

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.