Tyck till!

Trevlig sommar!

IMG_2196

Så har en vår i ett hejdundrande tempo kommit till sitt slut. Det är sista dagarna innan semestern och vårt Gällöfsta visar sig från sin absolut bästa sida. Herrgården är solindränkt, omgiven av vackra blommor, stora gröna träd och häckar. Inventeringen är gjord och de första veckorna efter semestern är nästintill färdigplanerade. Nu är det dock några veckor dit och vi ska inte tänka höst ännu, utan ladda våra batterier och fylla på energi. När nyckeln har vridit om låset på fredag eftermiddag, så gäller det att vara här och nu. Bara andas, umgås med familjen, äta och dricka gott, samt få lite miljöombyte.
Semestern kommer att tillbringas i Sverige, både i Halland och i Åre, samt en del på hemmaplan.
Grillens glöd kommer aldrig att falna!
Målet är att tillaga lite mer fisk på grillen än vad jag normalt gör. Givetvis så hoppas jag på både hjortron, kantareller och någon öring under fjällveckan.
Självklart så ska de Halländska gårdsbutikerna besökas, inklusive fantastiska Ugglarps grönt, söder om Falkenberg.
Jag vågar nog tala för både mig själv och alla härliga kollegor när jag önskar er en fantastisk sommar!

Julis dryckestips: Clarendelle Rouge 2012, Bordeaux Frankrike nr: 3147, pris 159:- alc% 13,5
En väldigt prisvärd röd Bordeaux om jag börjar med sammanfattningen av detta vin. Fin frukt med balanserdae fattoner, mogna svarta vinbär och fina nyanser av kaffe och mörk choklad.
Denna Bordeaux passar utmärkt till en grillad biff av hög kvalité endast kryddad med salt och nymalen svartpeppar.

Trevlig sommar!

Lämna kommentar

DEVELOPERS COMMENTS PLUGIN fakir.name

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.