Tyck till!

Välkommen Sara!

90C9A39B-F67C-4831-BED9-CEDBACF3F552

Det här är Sara Elfstrand, 27 och ett halvt år. Sara är vårt nya tillskott i köket. Hon började hos oss strax innan påsken och är redan varm i kläderna. Det är alltid roligt när det kommer in ny energi till Gällis.
Sara, som bor nästgårds i Bro, kommer senast från Scandic Downtown Camper. Ett av Scandickjedjans nya flaggskepp inne i stan. Dock så var Gällöfsta konferens, omgivet av djur och natur, mer lockande i hennes ögon. Vilket undertecknad förstår helt och hållet!
Välkommen Sara, säger vi på Gällöfsta.

Vädergudarna skrattade mig lite i ansiktet efter förra blogginlägget i februari. Då jag skrev om att våren nalkades. Sedan kom ju som bekant sibiriskanakenchockssmockskylan och det blev så många minusgrader och så myckets snö att det var svårt att veta var man befann sig så fort man var utomhus.
Nåja…nu ska det bli plus 14 i helgen och jag hoppas att våren och sommaren till slut står vid dörren.

Nu är det snart helg, må så gott!
Daniel

Lämna kommentar

DEVELOPERS COMMENTS PLUGIN fakir.name

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.