Tyck till!

Våren är här…och Josef

IMG_2068

Våren är här, och med den en ny kollega i köket! Nu ljög jag lite, Josef började redan i slutet av februari (då var det kallt och blåsigt) och är redan varm i kläderna och en i gänget. På grund av alla möjliga parametrar har det dock inte blivit något blogginlägg på väldigt länge.
Tillökning i undertecknads familj, samt flytt och en massa annat har gjort att bloggen blivit lidande, men nu är jag tillbaka.
Josef Jamili 25 år och bosatt utanför Kungsängen, är vår nya kock. Han tröttnade på resorna in till stan och hamnade hos oss. Vilket vi givetvis blev glada för!
Under våren har det hänt en hel del hos oss ute på Gällöfsta. Vi har byggt om vår matsal Sofia, med ett väldigt lyckat resultat. Vi har ändrat vårt matkoncept, vilket känns roligt. Jag kommer att återkomma om det i bloggen framöver, men det viktigaste med detta inlägg var att presentera vår nya stjärna!
Välkommen Josef

Jag har även startat ett instagramkonto som heter dannematochvin. Där lägger jag upp mat och dryckesbilder som både är privata och har anknytning till Gällöfsta. Följ mig gärna där!

Jag återkommer snart!

 

Lämna kommentar

DEVELOPERS COMMENTS PLUGIN fakir.name

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.