Tyck till!
gallofsta-herrgard-topp

Vi söker serveringspersonal med hjärtat på rätta stället!

Är du service minded och har hjärtat på rätta stället ? Bra då är du den vi söker!

Gällöfsta i Kungsängen är mötesplatsen där anrik herrgård möter moderna konferensmiljöer. En plats där tanke möter handling och funktion möter känsla på ett självklart sätt och där både de yttre och inre miljöerna sätter gästens möte i fokus. Att mötas hos oss är att möta det naturliga – i den lantliga miljön som ger rum för både klokskap och eftertanke, i matupplevelser från köket som komponerats i takt med naturens rytm. För miljöns välbefinnande, och inte minst i den sköna känslan då allt bara funkar.

Vi söker dig som har stort intresse för mat, dryck och hjärtat på rätta stället. Du känner alltid en glädje i att bjuda våra gäster på det där lilla extra.
Som person är du ansvarstagande, strukturerad, stresstålig samt har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. Du förbereder och serverar våra gäster trevliga måltider så som frukost, luncher kaffepauser och middagar.
Bröllop och andra festligheter förekommer också. Har du barkunskaper är det mycket positivt. Du kommer också vara behjälplig i vårt mötesteam då vi är ett tight och glatt gäng som hjälper varandra vid behov.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och omfattar heltid med arbetstid dagtid/kvällar och vissa helger.
Vi tillämpar årsarbetstid. Körkort och egen bil är ett måste då vi ligger lantligt utan kollektivtrafik.
Tillträde snarast.
Varmt välkommen med din ansökan med cv och personligt brev till vår restaurangansvariga Lina Löfgren Ringdahl. mejl: lina.lofgren@gallofsta.se. tel: 0703779509

Information footer

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta City - en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Två mötesplatser med olika karaktärer men med samma grundfilosofi – att ge rum åt naturliga möten.