fbpx

Bli grillmästare för en kväll

Starta er kväll i vårt kök, där ni förbereder er egen säsongsanpassade BBQ-meny. Ni får laga goda grilltillbehör, förbereda såser och preparera allt som ska hamna på grillen.
När allt är ” mise en place” går ni ut till grillen där ni tillsamman  med kocken och grillar er egen mat.
När röken lagt sig, så dukas middagen upp i herrgårdsmatsalen  där ni sedan skickar runt och delar på alla de godsaker ni lagat.

 

 

 

 

 

Tid: 1,30 för förberedelser  och grillning

Pris: Tillägg till helpensionen 595 kr pp

Max antal: 14 deltagare

Där nytta möter nöje! Mycket nöje.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Som kompass för att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. Här kan du locka fram ditt inre barn och hitta lekfullheten eller få hjärtat att slå av både träning och lust. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Som extra resurs finns vårt systerbolag Gällöfsta Perlan Ledarskap, specialisterna på unik och djupgående teambuilding.Eftersom vi befinner oss bortom färisten kan det mycket väl dyka upp oväntade inslag. Scrolla ner och se själv. Och vill du ha något unikt för just ditt möte, så hittar vi mer än gärna på nya utmaningar. Bara hör av dig!

Fler aktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura