fbpx

Egen Träning

Efter en dag i möten är det dags för kroppen att få komma i rörelse. Vill du träna utomhus? Eller kanske inomhus? Här finns möjligheter till både och!

I vår energigivande natur med urskogen runt hörnet erbjuds flera härliga möjligheter till promenader och löpträning. Inomhus finns vårt Minigym och bastu. Bada utomhus kan du göra i Mälaren, 5 minuter från Herrgården. Och har du med dig golfbagen erbjuder vi två fina golfanläggningar på nära avstånd!

 

SPÅR
* Upplyst 15, km spår.
* Grusvägen med sträckan Herrgården till Kyrkan och tillbaka, 6 km.
* Terrängstig 3  km.
* Livgardets löpspår med t/r Herrgården, 1,5 mil.

 

SIMNING
Mälaren ligger 5 minuters promenad väg från Herrgården där strandkanten och bryggor erbjuder sim- och  badmöjligheter.

 

CYKLING
Fina cykelmöjligheter finns det gott om. Både i terräng och på skyddad landsväg.

 

TRÄNING INOMHUS
Gym och Bastu
I hotellet finns vårt Minigym som är utrustat med Crosstrainer, Löpband, Motionscykel, Vikter, Hantlar, Pilatesbollar, och Gummiband. Här finns även vår bastu.

GOLF
Kungsängens golfbana 7 km

BroBålsta Golfklubb  12 km

 

Där nytta möter nöje! Mycket nöje.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Som kompass för att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. Här kan du locka fram ditt inre barn och hitta lekfullheten eller få hjärtat att slå av både träning och lust. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Som extra resurs finns vårt systerbolag Gällöfsta Perlan Ledarskap, specialisterna på unik och djupgående teambuilding.Eftersom vi befinner oss bortom färisten kan det mycket väl dyka upp oväntade inslag. Scrolla ner och se själv. Och vill du ha något unikt för just ditt möte, så hittar vi mer än gärna på nya utmaningar. Bara hör av dig!

Fler aktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura