Utmanande möte med framtiden!

Utmanande möte med framtiden!
mars 4, 2020 charlotte

Dags för konferens,  Kick off eller ledningsmöte  – men vågar ni utmana ert möte med en spännande och skräddarsydd workshop  om Millennials?
Lyssna på Lisa Jonason, junior organisationskonsult på  Gällöfsta Perlan Ledarskap när hon berättar och utmanar er kring de nya krav och förväntningar som en Millennials har och då inte minst på ledarskapet.

År 2020 kommer millennials utgöra en stor del i samhället, i företag och organisationer Vilka är de? Hur möter, attraherar och behåller vi dem? Workshopen Millennials – utmaningar och möjligheter är för dig som vill veta mer!

Workshopen riktar sig till ledare, chefer och medarbetare som står inför utmaningen att attrahera, rekrytera, leda och behålla Millennials inom sin organisation. 

Tid: ca 1,5 timme Pris: 6000 kr
Ett unikt erbjudande från Gällöfsta Perlan ledarskap till dig som bokar konferens med eller utan helpension hos oss på Gällöfsta Konferens

Här kommer ytterligare 2 högintressanta workshops :

Mindfulness för ledare
Att vara chef och ledare i dagens höga förändringstakt innebär att du ofta utsätts för krav och förväntningar som utmanar dig ur både ett mänskligt perspektiv och i din roll som ledare. Resultat efter resultat inom forskningen om mindfulness visar på att mindfulness är väldigt effektivt för att hantera den press och stress som finns i många delar av vårt liv. Mindfulness för ledare är en workshop där du får inblick i hur du kan ta en medveten och aktiv kontroll över ditt inre ledarskap.
Tid och pris: Offert

Hjärnan på jobbet
Resultaten av den aktuella hjärnforskningen gör att vi lär oss mer och mer om hjärnan och begreppet neuroledarskap är numera vedertaget. Men hur väl lyckas vi egentligen implementera forskningsresultaten i vår vardag? Hjärnan på jobbet är en workshop som ger dig verktygen att jobba med istället för mot hjärnan, oavsett om det gäller att leda dig själv eller andra.
Tid och pris: Offert

Tid: ca 1,5 timme
Pris: 6000 kr vilket är ett unikt erbjudande för dig som bokar konferens med eller utan helpension.

Helpension från 1913 kr  per person
inkluderar ankomstkaffe, dagens lunchbuffé, eftermiddagspaus och 3-rätters middag. logi i enkelrum, stärkande frukostbuffé.
Lokalhyra tillkommer.

Dagkonferens från  790 kr
inkluderar ankomstkaffe, dagens lunchbuffé, eftermiddagspaus och anpassad lokalhyra.

Boka gärna till

  • Dryckespaket till middagen från 320 kr
  • Frukt och godis i lokalen från 35 kr per person
  • Marshmallows för grillning vid brasan 25 kr per person
  • Ost och charkbricka från 115 per person
  • Konferens dag 2 inkl mat och lokal (08.00-17.00) 790:- per person