fbpx

Välkommen på en magisk häxkväll 8 maj

08/05

Är du mötesbokare av stora och små grupper med behov en mötesplats med naturligt läge, okonstlad stil och där du kan koncentrera dig på det väsentliga – och  ligger endast 35,8 km från Stockholm City och Arlanda?
Boka då in tisdag 8 maj kl 15.00-20.00.

Upplev en Häxkväll
Tisdag 8 maj  tar spännande Hella Nathorst-Böös plats på scenen  här på Gällöfsta Konferens i Kungsängen. Som författare till Häxans trädgård  vet hon allt som är värt att veta om läkeväxternas förtrollade värld.

Vi lovar, det blir en oförglömlig föreläsning späckad med örtmagi, sinnlighet, skönhet, alternativmedicin, andlighet, kvinnohistoria och praktiska tips på hur du skapar en egen häxträdgård och renar såväl kropp som själ även om du bor mitt i stan.

Efteråt tänder vi grillen och vår kökschef Daniel dukar upp en härlig grillbuffé och vi  njuter av våren i vår underbara trädgård. Och vem vet, du kanske upptäcker några läkeväxter i rabatterna!

Mer om Hella
Hella Nathorst-Böös är journalist och författare med ett brinnande intresse för kulturhistoria, kvinnohistoria, personlig utveckling och främjandet av såväl kroppslig som själslig hälsa. Hon har skrivit succén Häxans trädgård och Häxans hus. Här berättas hur läkeväxter kan användas till hälsa, mat, hårvård och skönhet respektive hur du kan leva giftfritt och hälsosamt även utan att behöva bo i koja i skogen.

 

 

Tid:  Kl 15.00-20.00
Välkommen att möta upp oss på Cityterminalen i Stockholm kl 14.50

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig direkt!

Abrakadrabra!
 Katarina och  gänget på Gällöfsta Konferens

Fler nyheter