Nu söker vi en kock till vår restaurang Bistrå

Nu söker vi en kock till vår restaurang Bistrå
juli 30, 2022 charlotte

Är du kock och funderar på en höst med nya jobbmöjligheter? Ja då har du hittat rätt!

Att ha naturen inpå knuten, att slippa trängas i kollektivtrafiken, att känna lugnet även dagar med fullt ös. Att må bra, leva och utvecklas. Det har du chans att göra, om du vill bli en i gänget hos oss på Gällöfsta Konferens & Herrgård.

Vi söker dig som är kock och vill jobba i ett kreativt och ödmjukt köksgäng. Du en av fyra i vårt team. Du har erfarenhet från liknande arbete och du har ett stort hjärta för råvaran och älskar att laga mat. Ja det kan låta klyschigt men samtidigt är det just vår passion som driver oss framåt.

Hos oss står Hållbarhet alltid högt på agendan och vi tar tillvara på så mycket vi kan av grönsaker, fisk och kött. Två dagar i veckan har vi helt gröna luncher vilket är mycket uppskattat bland våra gäster. Grilla gillar vi att göra  i många olika former. Grilljant jul serverad vid bordet är vårt unika julkoncept som vi är mycket stolta över.

Vi jobbar mestadels måndag till fredag med några helger per säsong. Kvällarna i köket blir sällan längre än till 21.30.
Som kock hos oss får du vara med och utveckla vår Herrgårdsbistrå ( ja, vi har valt att stava det med å), där vi fokuserar på det svenska och nordiskaköket med en touch av frankrike.

DIN BAKGRUND;
Du har några års erfarenhet  inom kockyrket  och har genuint engangemang och driv i vad du gör. Din största styrka är att skapa den bästa av varma personliga upplevelser för våra gäster.  Att du gillar att jobba i team och vara dina kollegor behjälpliga i stort som smått ser vi som en självklarhet.

ARBETSTIDER;
Arbetstiderna varierar över hela dagen. Vi arbetar oftast måndag till fredag med några helger per säsong.
Kvällarna i köket blir sällan längre än till 21.30

HELTID;
Tjänsten är heltid med tillträde snarast.

VÅRT GÄLLÖFSTA;
Gällöfsta Konferens ligger i härlig natur i Kungsängen mitt på det Kungliga Livgardets marker med både Mälaren och urskogen runt hörnet. Det är 3 km från allmänna kommunikationer så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.

TRYGG ARBETSGIVARE;
Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita och har kollektivavtal. Vi är stolta medlemmar i Svenska Möten.
Naturlig – Generös – Möjliggörare  – är våra ledord som bygger vårt Team Gällöfsta – Kul om du vill bli en av oss!

Välkommen med din ansökan  till kökschef Daniel Nylund >>