Corona

Information om Coronaviruset och våra åtgärder

Välkommen till oss!

Hos oss vill vi alltid att du ska känna dig välkommen och du ska känna dig trygg när du besöker oss på Gällöfsta Konferens.  Att vi följer  Folkhälsomyndighetens direktiv om hur vi på bästa sätt bästa sätt skyddar våra gäster och medarbetare från Coronaviruset är absolut en självklarhet för oss. Vi har alltid våra gäster och våra medarbetares hälsa och välbefinnande som högsta prioritet.

Vi har gjort ett stort antal åtgärder för att trygga din vistelsen hos oss. Vi har genomarbetad strategi för hur vi på bästa sätt säkrar hygien och minimerar infektionsrisk. Vi följer dagligen upp vårt arbete, anpassar och justerar, allt för att hela tiden öka säkerheten för dig som gästar oss och våra medarbetare.

VILKA LAGAR & REGLER OMFATTAS GÄLLÖFSTA KONFERENS AV?
Hotell- och mötesanläggningar omfattas utan av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Alltså att hålla avstånd till varandra, möblera och duka luftigare och att säkerställa så att det inte blir köbildning runt barer och bufféer.

HYGIEN & STÄDNING

Som Svanenmärkt mötesplats städar vi helt kemikaliefritt. Nu har vi kompletterat i  högre utsträckning än normalt  med antibakteriella medel vid städning. Vi har utökade rutiner för städning av samtliga miljöer. Ytor så som  toaletter, dörrhandtag,  terminaler etc. tvättas med desinfektionsmedel återkommande varje dag.

Handsprit finns tillgängligt i alla våra miljöer och används regelbundet av samtlig personal och tydliga uppmaningar till dig som gäst att göra det samma. Den allmänna rekommendationen är dock att tvätta händerna noggrant med svår och vatten, vilket är mer effektivt än handsprit.
Följ Folkhälsomyndighetens råd om god handhygien mm  – Läs mer här>>

Omtanke om varandra
Att hålla avstånd och förhindra köbildning är att visa omtanke. Hos oss ser du information som påminner Dig ofta.

Alla blir vi glada över en hälsning – Vi hälsar på varandra utan kroppskontakt.

Vid minsta tecken på sjukdom
För våra medarbetare har vi noga rutiner om att inte komma till jobbet. Vi ber dig som gäst ta ditt ansvar och du är varmt välkommen en annan gång. Tillsamman tar vi ansvar!

Vid  Utlandsresor
Vi tillämpar  karantän i 14 dagar  för samtliga medarbetare vid eventuella utlandsresor så länge det finns risk för smitta.

Våra medarbetare har anmälningsplikt om man tror att man varit utsatt för Covid 19 och får då karantän i 14 dagar.

RESTAURANG
Vi har minskat antal bord i vår restaurang för att göra det luftigare. Vi är noga med att följa rekommenderat avstånd mellan varje sällskap.

Frukosten serveras lite olika beroende på antal gäster och grupper.  Ibland blir det som buffé och vid andra tillfällen serveras du vid bordet i form av en stärkande frukosttallrik och nybryggt kaffe eller te. Dagens småvarma beställer du då direkt från köket. I bland kan frukosten bli i form av en välfylld frukostpåse.

Även Ankomstfika och Dagens lunch serveras lite olika beroende på antal gäster och grupper som gästar oss.

Herrgårdsfikat serverar vi per grupp i eller utanför ert mötesrum eller i egen salong i Herrgården.

Kvällens middag serveras till bords.

Viktigt är att Vi alla hjälps åt att hålla avstånd till varandra och visa omtanke.

KONFERENS
På Gällöfsta Konferens erbjuder vi stora mötesrum och vi anpassar varje möte utifrån bästa  mötesrum som erbjuder social distans och en lugn och luftig mötesmiljö.

Och till sist – extra mycket välkommen till oss men med förbehåll att du som gäst är utan sjukdomssymtom. Då är du varmt välkommen en annan gång.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss Här>>

Ta hand om er!
//Charlotte Bode VD Gällöfsta Konferens