Nu är det dags för Torsdagsgrill

Nu är det dags för Torsdagsgrill
mars 4, 2020 charlotte

Släpp grillen loss det är vår!

Ljusa kvällar, koltrastens sång och tussilago i vägkanten är alla tecken på att våren är här. Men helt säker kan du vara först när vår traditionsenliga torsdagsgrillning drar igång – då är det vår på riktigt!

Varje torsdag från och med 7:e maj tänder vi grillen och bjuder in till ett härligt avbrott från vardagens bestyr. Vår kökschef Daniel fokuserar på säsongens råvaror och bjuder på  inspiration för både ögat och magen.

Släpp lös vårkänslorna under bar himmel, om vädret tillåter dukar vi upp hela härligheten  i vår gröna sköna sommarträdgård. Ta med dig familjen, kollegan eller vännerna och njut av en grilljant afton.

Vi möts vid grillen bortom färisten!

Tid:Från kl 18.00-20.00 Pris:  340 kr och barn 4-11 år 150 kr inklusive moms.

Torsdag:
7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6,  25/6 2/7, 6/8, 13/8, 20/8, 27/8

Grillkvällarna kommer att fortgå till och med att de första sensommarvindarna drar in från Mälaren, någon gång i månadsskiftet augusti september.

Bordsbokning:
Tel: 08-58179500 eller fyll i nedan formulär
(skriv i rutan” Övrigt” antal barn och ålder samt vilken tid ni önskar komma)

Varmt  Välkommen!

Nej, vi serverar inte vår klassiska grillbuffé i rådande tider. Istället så kommer maten till er vid bordet.Vi dukar glest mellan sällskapen så att varje bord blir en egen ö, där ni  sitter med era närmaste.

MENY
Inledningsvis så får ni börja kvällen med några aptitretare. Vi kan kalla det för prova på Gällöfsta, eller för svenska tapas. Därefter  dukas tillbehören fram och när ni är redo kommer kvällens grillat i olika former att serveras.
Vi anpassar våra råvaror efter säsongen, så bli inte förvånad om det i maj serveras grön sparris från Gotland och kanske lamm eller vårkyckling. Foliebakad regnbåge är en annan höjdare som är ofta återkommande.  Avslutningsvis kommer det smakprover från vårt söta utbud. 

Till sist kanske vi kan locka med en avec i vår grönskande trädgård. Samtidigt som försommarsolen sakta sänker sig bakom trädtopparna.

Grillens härligheter dukas fram mellan kl 18.00 -20.00
pris: 340 kr och barn 4-11 år 150 kr inklusive moms

Weekend/Aktiviteter/Erbjudande