fbpx

Trading & Training weekend

10/11 - 11/11

Det är aldrig försent att göra framtiden bättre. Välkommen till en unik weekend på Gällöfsta Herrgård tillsammans med  inspiratören och föreläsaren Anna Sunneborn och “Tradingmamman” Patricia Hjärtner. Vi blandar träning, föreläsningar och workshops med god mat och gott umgänge i en härlig miljö. Låt dig inspireras, lär dig träna på ett nytt sätt och lär dig grunderna i aktiehandel – kunskaper som kan göra din framtid bättre!

Patricia Hjärtner, som driver bloggen Tradingmamman” är en internationell föreläsare som även arrangerar kurser i aktiehandel och trading, även aktuell med boken “Många Bäckar små” som kommer ut till hösten.

Hon började som 20-åring att handla med aktier och idag 18 år senare livnär hon sig på det. Intresset kommer från hennes mamma som var väldigt aktieintresserad och konceptet med “många bäckar små” är som känt ett vinnande tillvägagångssätt, vilket idag är framgången i hennes karriär. Läs mer om Patricia här >>

Anna Sunneborn, ”Säg JA till livet”
Efter en brokig arbetsbakgrund i restaurangbranschen, Sveriges Television och inom skola valde Anna 2010 att starta eget och jobbar sedan dess som föreläsare och coach. Anna vill att få flera att förstå kraften i att ta ansvar över sitt eget liv genom att ha fokus på det du kan förändra och din inställning till saker som sker.  En sak är i alla fall klar, det är aldrig för sent att börja oavsett det gäller idrott, nytt jobb eller ändra vår inställning till livets alla möjligheter som finns runt oss.
Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättningar och den siffran vill Anna få upp. “Att sätta upp mål och vara tydlig med det jag vill uppnå är något som alltid funnits i mig på ett naturligt sätt! säger Anna. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara! Läs mer om Anna här>>

 

Helgens program

Lördag
Incheckning av hotellrum från 09.00
10.00 – 10.30 Incheckning av helgen – genomgång och förväntningar
10.45 – 12.00 Föreläsning med Patricia;  Hur man på ett enkelt sätt kan sätta guldkant på vardagen.
12.15 – 13.15 Lunch
13.30 – 14.30 Föreläsning och inspiration med Anna; Säg ja till livet- få fler att förstå kraften i att ta ansvar över sitt eget liv genom att ha fokus på det du kan förändra och din inställning till saker som sker.
14.45 – 15.30 Energipaus med både nyttigt och onyttigt
16.00 – 17.00 Härligt pass med fokus på kvalitativ fysträning med Anna.
18.30  Mingel
19.00 Välkommen till bords

Söndag
07.30 – 08.15 vi väcker kroppen med skön rörelseträning
08.30 – 09.00 Frukost
09.00 – 10.30  och 10.45 – 12.15 Workshop 1/2 grupp
Anna: Before New Year 2019 – du klipper och klistrar ihop din vision för 2019 helt enkelt.
Patricia: Vi på fokusera på ditt syfte och mål med att börja spara, vi kommer att ta fram en strategi och sätta de regler som du ska följa för att nå ditt mål.
12.15 -13.00 utcheckning (av helgen)
13.00 Lunch

Välkommen att boka din plats  – fyll i formuläret här nedan !

  • Alla träningspass
  • Helpension som inkluderar; Boende i enkelrum (ett fåtal dubbelrum med separata sängar kan erbjudas)
  • Juice och frukt vid ankomst
  • 2 x Dagens lunch
  • Energipaus med både nyttigt och onyttigt
  • 3-rätters middag med kvällens förrätt, varmrätt dessert
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till “Manadalarum-plats för meditativt måleri” och “Stillhetens rum – rum att bara vara med dofter från Rituals”

Pris: 3 795 kr per person

Observera att anmälan är bindande och betalas i samband med bokning. Kan endast överlåtas till annan person.

Avbeställningsskydd kan bokas via Europeiska ERV ; läs mer här >>
Alternativt se vad din hemförsäkring täcker vid eventuell avbokning.