Gourmetmatlagning över öppen eld

Gourmetmatlagning över öppen eld
april 21, 2020 charlotte

I denna kurs får du lära dig att laga lyxig mat över öppen eld. Tillsammans lagar vi en trerätters meny med inslag
av vilda växter. Kursen fokuserar olika matlagningstekniker och hur man bemästrar elden som värmekälla. Som
ett intro får du lära dig hur man på ett säkert och effektivt vis hanterar yxa, kniv och tändstål, och vad du bör
tänka på vid matlagning över öppen eld. Vi ställer höga krav på råvaror och har höga ambitioner på den mat
som vi lagar tillsammans på våra matlagningskurser. Vi vet att mat smakar bäst i naturen, men vi vet att vi
tillsammans kan få den att smaka ännu bättre

Genomförs av Naturens hemligheter

Tid: 4 timmar
Antal personer: 5-30 deltagare
När: Hela året
Pris:  1500 kr/person

Mötesrum

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ