Restaurang

Välkommen till vår restaurang

Välkommen till en svensk herrgårdsbistro med franska influenser. Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i en anrik miljö. På vår meny hittar du det finaste Sveriges vatten, skogar och jord kan bjuda på. Tillsammans med det franska kökets finesser skapar det ett mathantverk som gör dina smaklökar rusiga av lycka.

Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av. Att gå tillbaka till grunderna men ändå våga utmana är vårt motto. Vi älskar närodlat, säsongsbetonat och ekologiskt. Därför hittar du det så mycket det bara går på menyn … men det är väl en självklarhet?

Lunch
Till lunchen dukas en härlig buffé upp. Där samsas gröna sköna härligheter tillsammans med närproducerade delikatesser. En fröjd för både öga och gom.

Kvällens middag
Bland vita dukar i Herrgårdens matsal serverar vi magiskt mat signerad av vår kökschef Daniel och han team. Här möter spännande smaker råvaror av högsta kvalitet.

Välkommen till bords!

Man väljer noga sina råvaror och lagar med omsorg. Men det behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Bistromaten är rustik, enkel och underbart välsmakande.