Herrgårdslunch

Bienvenue till bords!
Vecka 48

Måndag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Ugnsbakad kyckling, serveras med bakade rotfrukter, sötsyrlig tomatsås och vitlökskräm
Serveras på buffén

Tisdag
Julen i grönt
Även om snön har lagt sig vit, så är det bara att komma hit
På tisdagar så får ni njuta av det gröna, det nyttiga goda, så sköna
Julens kryddor får dominera, våra vegetariska rätter, bröd med mera
Serveras på buffén

Grytonsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Creolsk fläskgryta, serveras med ris och svartpepparkräm
Serveras på buffén

Torsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Ugnsbakad lax, serveras med sauce vert, citron och kokt potatis
Serveras på buffén

Fredag
Varmt och kallt av säsongens förädlade gröna
“Vi fokuserar på ditt välmående och din inre balans, med en rejäl nypa tro på en hållbar framtid”
Serveras på buffén

God appétit!

Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.15. Pris 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd med örtcream och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.

Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar