Herrgårdslunch

Bienvenue till bords!
Vecka 16

 

Måndag
Fransk bondsallad med krutonger, samt dagens vegetariska soppa
Coq au vin med potatispuré
Serveras på tallrik

Tisdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Bönchili, serveras med picklad rödlök, srirachamajonnäs, ris och tortillachips
Serveras på buffén

Onsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Svensk pluma med tomatsås, parmesan, gnocchi och vitlökskräm
Serveras på buffén

Torsdag
Bakade örtmarinerade rotfrukter, samt dagens vegetariska soppa
Panerad sej, serveras med curryremoulad, sauce vert, kokt potatis, citron och gurksallad
Serveras på tallrik

Fredag
Säsongens gröna, med inspiration från världens alla hörn
“Vi fokuserar på ditt välmående och din inre balans, med en rejäl nypa tro på en hållbar framtid”
Serveras på tallrik

God appétit!

Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.15. Pris 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd  och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.

Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar