Bienvenue till bords!
Vecka 12
Måndag
Bakade morötter med parmesandressing, frön och örter
Champinjonsoppa
Kyckling med fetaost, oliver och tomat, serveras med risotto
Serveras på tallrik
Tisdag
Idag fokuserar vi på allt det som växer i naturen. Från svenska åkrar, skogar och ängar, hämtar vi våra råvaror. Från jord till bord, så säsongsanpassat det kan bli. Gott för både miljön, kroppen och själen. Vi kryddar upp med smaker och inspiration från världens alla hörn
Serveras på tallrik
Grytonsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Kalv i dill på vårt vis, serveras med buljongkokta rotfrukter
Serveras på buffén
Torsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Halstrad lax med asiatiska toner, serveras med nudlar
Serveras på buffén
Fredag
Varmt och kallt av det gröna och sköna
“Vi fokuserar på ditt välmående och din inre balans, med en rejäl nypa tro på en hållbar framtid”
Sharing is caring
God appétit!
Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.15. Pris 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd med örtcream och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.
Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar