Herrgårdslunch

Bienvenue till bords!
Vecka 20

Måndag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Ugnsbakad kyckling, serveras med chévrekräm, rostade betor och ruccola
Serveras på buffén

Tisdag
Grönt och grilljant
“Klassiska och nya vegetariska rätter, med smak från grillen. Som vi hoppas ska bidra till en angenäm vistelse hos oss, samt gynna världen i kampen för en bättre miljö”
Serveras på buffén

Onsdagsretro på vårt vis
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Köttfärslimpa, serveras med gräddsås,pressgurka, lingon och kokt potatis
Serveras på buffén

Torsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Pocherad sej, med vitt vin, ramslök och tomat, samt potatis och västerbottenoststomp
Serveras på buffén

Fredag
Grönt är skönt och dagens tema!
Vi  dukar upp med varmt och kallt av säsongens förädlade gröna
“Vi fokuserar på ditt välmående och din inre balans, med en rejäl
nypa tro på en hållbar framtid”

God appétit!

Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.15. Pris 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd med örtcream och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.

Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar