Bienvenue till bords!
Vecka 17
Måndag
Annandag påsk håller vi stängt
Tisdag
Öppettiderna kan variera, ring för information
Husmansonsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Kökets köttfärslimpa, serveras med ättiksgurka, gräddsås och lingon, samt kokt potatis
Serveras på buffén
Torsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Ugnsbakad kyckling, serveras med bakade rotfrukter, sojasky och sesammajonnäs
Serveras på buffé
Fredag
“Man tager vad man haver” som Cajsa Warg sa
Fredagar är en kreativ dag för våra kockar, vad har vi i våra skafferi, vad är aktuellt för säsongen? Dagens meny skapar vi efter de förutsättningar vi har precis då
Serveras på buffén
God appétit!
Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.00.
Pris 165 kr. Är du en äkta pensionär är priset 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.
Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar
Boka bord på 08/581 795 00