Bienvenue till bords!
Vecka 34
Måndag
Dagens sallad och dagens vegetariska soppa
Fransk kyckling med dragon, grädd och champinjoner, samt rostad potatis och örter
Serveras på tallrik
Tisdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Vegetarisk buffé med smaker från Italien
Serveras på buffén
Onsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Kökets köttfärslimpa, serveras med gräddsås, ättiksgurka och kokt potatis, samt lingon
Serveras på buffén
Torsdag
Salladsbuffé och dagens vegetariska soppa
Halstrad lax, serveras med sauce vert och citron, samt dillslungad potatis
Serveras på buffén
Fredag
Varmt och kallt av säsongens förädlade gröna, med inspiration från jordens alla hörn
Våra fredagar är kreativa dagar. Vi utgår från det vi har hemma och det som är rätt i säsong. Till det lägger vi till smaker från jordens alla hörn. Men vår grundfilosofi beträffande råvarorna är “man tager vad man haver”
God appétit!
Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.00.
Pris 165 kr. Är du en äkta pensionär är priset 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.
Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar
Boka bord på 08/581 795 00