Bienvenue till bords!
Vecka 41
Måndag
Dagens sallad och dagens vegetariska soppa
Svensk kyckling, serveras med rostade rotfrukter, parmesan, ruccola och balsamicosky, samt basilikakräm
Serveras på tallrik
Tisdag
Dagens sallad och dagens vegetariska soppa
Piccata på zucchini, serveras med ärtrisotto och tomatbuljong
Serveras på tallrik
Onsdag
Dagens sallad och dagens vegetariska soppa
Halstrad lax, serveras med senapsmajonnäs, rostad ratatouille och ugnsbakad potatis
Serveras på tallrik
Torsdag
Dagens sallad och dagens vegetariska soppa
Biff Lindström, serveras med klyftpotatis, persiljesmör och rödvinssky
Serveras på tallrik
Fredag
Varmt och kallt av säsongens förädlade gröna, med inspiration från jordens alla hörn
Våra fredagar är kreativa dagar. Vi utgår från det vi har hemma och det som är rätt i säsong. Till det lägger vi till smaker från jordens alla hörn. Men vår grundfilosofi beträffande råvarorna är “man tager vad man haver”
Serveras på tallrik
God appétit!
Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.00.
Pris 165 kr. Är du en äkta pensionär är priset 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.
Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar
Boka bord på 08/581 795 00