Bienvenue till bords!
Vecka 49
Måndag
Dagens vegetariska soppa och dagens sallad
Svensk pluma, serveras med bearnaise, friterad potatis och broccoli
Serveras på tallrik
Tisdag
Dagens vegetariska soppa och dagens sallad
Ugnspannkaka med soltorkade och fetaost, samt rucola, basilikakräm och sojabönor
Serveras på tallrik
Grytonsdag
Dagens vegetariska soppa och dagens sallad
Kalv i dill på vårt vis, serveras med potatispuré
Serveras på tallrik
Torsdag
Dagens vegetariska soppa och dagens sallad
Torrimmad lax, serveras med Sandefjordsås, gröna ärtor, samt dill och citronslungad potatis
Serveras på tallrik
Fredag
“Man tager vad man haver” som Cajsa Warg sa
Fredagar är en kreativ dag för våra kockar, vad har vi i våra skafferi, vad är aktuellt för säsongen? Dagens meny skapar vi efter de förutsättningar vi har precis då
Serveras på tallrik
God appétit!
Lunchen serveras oftast måndag till fredag kl 11.30-13.15. Pris 150 kr
Börja med den vegetariska soppan, njut av allt det gröna från våra tallrikar och fat, hembakat bröd och dagens varmrätt.
Efter maten bjuder vi på kaffe och liten kaka.
Välkommen till en svensk herrgårdsbistrå med franska influenser.
Här lagar vi mat som förenar det genuint svenska och klassiskt franska köket och serverar den i anrik herrgårdsmiljö. Redan på 1700-talet när vår herrgård byggdes var det franska köket tongivande på den gastronomiska kartan – och det är ett arv som vi självklart vill bevara och dela med oss av
//Gällöfstas glada kockar
Boka bord på 08/581 795 00